Ta spletna stran uporablja pi┼íkotke, da bi izbolj┼íali uporabni┼íko izku┼ínjo. Z uporabo spletne strani sogla┼íate, da jih lahko uporabljamo. Ve─Ź informacij

Obvestilo o piškotkih
Spremenjeni Zakon o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1), ki je stopil v veljavo 15. 6. 2013, narekuje, da je sedaj potrebno uporabnike spletne strani obvestiti, ─Źe se ob obisku spletne strani prek brskalnika nalo┼żijo pi┼íkotki na njihov ra─Źunalnik ali mobilno napravo.
HTTP pi┼íkotki (v nadaljevanju pi┼íkotki) so majhne tekstovne datoteke, ki se zapi┼íejo na va┼í ra─Źunalnik prek brskalnika, ko obi┼í─Źete spletno stran. Na hotel-piran.si uporabljamo pi┼íkotke, ki so ne┼íkodljivi. S pomo─Źjo pi┼íkotkov si pomagamo pri analizi uporabnikov in pri bele┼żenju obiska za statisti─Źne namene. To nam omogo─Źa, da izbolj┼íujemo kakovost na┼íih storitev.
Pi┼íkotke lahko tudi po ┼żelji odstranite. Na─Źin kako odstraniti HTTP pi┼íkote iz va┼íega ra─Źunalnika se razlikuje od brskalnika do brskalnika. Navodilo o odstranitvi pi┼íkotov najdete v posameznem brskalniku v rubriki pomo─Ź.
Kakšne piškotke uporabljamo?
Za spremljanje obiska naše spletne strani uporabljamo Google Analitiko.

Zapri