Hotel Piran

ZA BOLJŠO PRIHODNOST

HOTEL PIRAN

Kako lahko v Hotelu Piran prispevate k izboljšanju in ustvarjanju pozitivnega vpliva na prihodnost.

V Hotelu Piran si prizadevamo za ustvarjanje boljše in bolj trajnostne prihodnosti našega planeta. Verjamemo, da že najmanjša dejanja lahko naredijo pomembno razliko. Kot naš cenjen gost, imate moč, da prispevate k našim zelenim pobudam in pomagate ohraniti naše okolje. Tu je nekaj preprostih, a učinkovitih načinov, kako lahko med vašim bivanjem ustvarite pozitivne spremembe.

  1. Uporabite stopnice: Namesto dvigala se, kadar je mogoče, odločite za uporabo stopnic. S tem ne le varčujete z energijo, ampak tudi izboljšate svoje zdravje.

  2. Ugasnite luč: Vedno ugasnite luči, ko zapuščate sobo. Spomnite se, da vsak izklop prihrani energijo in zmanjšuje emisije ogljika.

  3. Pijte vodo iz pipe: Raje pijte vodo iz pipe namesto ustekleničene vode. Nalijte si samo toliko, kolikor boste popili, s čimer zmanjšujete odpadke in spodbujate trajnostno uporabo vode.

  4. Varčujte z vodo: Med tuširanjem ali umivanjem zob izklopite vodo kadar je ne potrebujete. S tem lahko med vašim bivanjem prihranite veliko litrov vode in prispevate k prizadevanju za varčevanje z vodo.

  5. Izključite električne naprave: Ko ne uporabljate elektronskih naprav, jih popolnoma izključite. To preprosto dejanje pomaga ohranjati energijo in zmanjšuje nepotrebno porabo električne energije.

  6. Reciklirajte pravilno: Uporabljajte zabojnike za recikliranje. Pravilno razvrščajte odpadke in poskrbite, da se reciklirani materiali, kot so papir, plastika in steklo, odvržejo v ustrezne zabojnike.

V Hotelu Piran smo ponosni, da prispevamo k bolj trajnostnemu svetu in ob tej priložnosti vas vabimo, da se nam pridružite na poti za prijaznejši in bolj ekološki jutri.

Hvala!