Hotel Piran

Planirajte svoj sanjski dogodek

HOTEL PIRAN

Ustvarite nepozabne trenutke v Hotelu Piran

V Hotelu Piran verjamemo, da si vsak poseben dogodek zasluži izjemno okolje. Ne glede na to, ali načrtujete sanjsko poroko, praznovanje rojstnega dne, poslovno srečanje ali katero koli drugo nepozabno priložnost, je Hotel Piran popolna lokacija, ki bo vašemu dogodku dala poseben čar.

 

Tisto, kar izstopa pri Hotelu Piran, je naša zavezanost odličnosti v vseh vidikih organizacije dogodkov. Od trenutka, ko prestopite hotelski prag, bo predana ekipa pozorno prisluhnila vsaki vaši želji in zahtevi ter poskrbela, da nobena podrobnost ne bo spregledana. Trudimo se prilagoditi naše storitve tako, da je vsak dogodek edinstven ter prikrojen posameznim pričakovanj.

 

Ena od znamenitosti Hotela Piran je naša osupljiva Terasa 99, ki ponuja brezprimern razgled na čudovito mesto in bleščeče Jadransko morje. Predstavljajte si izmenjavo zaobljub ali nazdravljanje posebni priložnosti obkroženi s čudovito lepoto Jadranske obale ter vaših najbližjih. To je doživetje, ki bo pustilo trajen vtis tako na vas kot tudi na povabljene goste.

 

Da bi še bolj obogatili vaš dogodek, vam ponujamo vinoteko s pestro izbiro lokalnih vin. Naši izkušeni sommelierji vas bodo popeljali skozi raziskovanje okusov in poskrbeli, da bo vsak požirek popolnoma usklajen z vašimi praznovanji.

 

Ob izbiri Hotela Piran za načrtovanje vašega posebnega dogodka, ne izberete samo lokacije; izberete izkušnjo, ki bo ustvarila dragocene spomine za vse življenje.

 

Naj se mi v celoti posvetimo vsakemu vidiku vašega dogodka, od načrtovanja do izvedbe, medtem ko se sproščate in uživate v čarobnosti trenutka.

 

Stopite v stik z nami in začnite načrtovati svoj sanjski dogodek v Hotelu Piran. 

Kontaktirajte nas na booking@eh.si ali +386 8 201 04 20